Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

 

Riku Kallioniemi on Liigan uusi toimitusjohtaja.

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Entinen liigapuolustaja Kallioniemi on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri. Keväällä 2002 päättyneen peliuransa jälkeen hän on toiminut yrittäjänä ja liiketoiminnan kehitystehtävissä muun muassa Technopolis Oyj:n ja Aalto-yliopiston palveluksessa. Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajaksi Kallioniemi nimitettiin elokuussa 2011.

Uudestakaupungista kotoisin oleva Kallioniemi pelasi peliurallaan 1990–2002 yhteensä 308 liigaottelua SaiPan ja Lukon puolustajana sekä 175 1. divisioonaottelua. Hän toimi kahdella viimeisellä kaudellaan SaiPan kapteenina. Lukon paidassa hän voitti SM-pronssia keväällä 1996.

- Olen erittäin otettu siitä, että valinta kohdistui minuun. Jääkiekko on koko elämäni ollut minulle intohimolaji. Seurajohtajana olen saanut huomata kuinka laajasti lätkä liikuttaa ja yhdistää suomalaisia. Parhaillaan huipentuvat kaikkien aikojen seuratuimmat pudotuspeliottelut, jossa jälleen syntyy ilta illan jälkeen uusia upeita tarinoita, Kallioniemi iloitsee.

- Liiga on urheilullisesti huipputason sarja ja Suomessa kaikilla mittareilla urheiluviihteen malliesimerkki, josta meidän on syytä olla ylpeitä. Toki samalla on muistettava jatkuva kehittämisen tarve. Meidän tehtävämme on pitää huoli siitä, että ihmisten vapaa-ajan tottumusten muuttuessakin pystymme edelleen olemaan se mielenkiintoisin asia. Minulla on vahva luotto siihen, että seurajohtajana kokemani liigaseurojen hienon yhteistyön kautta tulemme yhdessä kehittämään Liigasta entistäkin kovemman ja kiinnostavamman, Kallioniemi ennakoi.

Liigan hallituksen puheenjohtaja professori Vesa Puttonen kertoo toimitusjohtajahaun olleen intensiivinen kahden kuukauden projekti, jossa päästiin parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

- Tehtävä herätti runsaasti kiinnostusta, hakijoita oli useita kymmeniä. Riku oli Liigan ykköskandidaatti. Hänen kanssaan päästiin sopimukseen mutkattomasti, koska hänen näkemyksensä Liigan kehittämisestä vastaavat Liigan hallituksen ajatuksia. Nyt on aika toivottaa Riku tervetulleeksi ja antaa suurkiitokset vt. toimitusjohtajana toimineelle myynti- ja yhteysjohtajalle Juha Kuosalle, Puttonen kiittelee.

Kallioniemi aloittaa tehtävässään virallisesti 16.5.

Liigan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää
Liigan toimitusjohtaja irtisanoutuu

Liigan toimitusjohtaja irtisanoutuu

Kimmo Rannisto on irtisanoutunut Jääkiekon SM-liiga Oy:n palveluksesta.

Lue lisää