Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

GFT:n kausi jatkuu välierissä

GFT onnistui katkaisemaan vääntämällä niukan voiton tasaisesta ottelusta. Rafael Giorgia vei kotijoukkueen viidennellä minuutilla johtoon. Antti Arvola toi räväkällä pyörähdyksellään pivotpositiossa lukemat tasoihin ajassa 14:11. Ensimmäisen puoliajan lopulla nähtiin varsin kovaa painostusta GFT:ltä Ilves-päätyyn. Ilves kuitenkin kesti paineen ja tauolle mentiin tasalukemissa.

Toinen puoliaika oli ensimmäisen kaltaisesti tasainen. 28. minuutilla GFT meni johtoon, kun vaarallinen poikittaissyöttö ohjautui Ilveksen omasta pelaajasta maaliin. Enempää maaleja ei ottelussa nähty vaikka Ilves FS lähti hyvissä ajoin hakemaan tasoitusta lentävällä maalivahdilla.

LeiF saa siis vastaansa GFT:n välierissä. Välierät käynnistyvät Leijona Futsalin kotihallissa ensi lauantaina 30.3. klo 15:00

Someron Voima juhlii SM-pronssia

Futsal-Liigan pronssiottelussa Someron Voima kaatoi Espoossa Golden Futsal Teamin rangaistuspotkukilpailun päätteeksi.

Lue lisää
GFT murskasi Ilveksen vieraskentällä

GFT otti selvän voiton Ilveksestä ja on nyt voiton päässä jatkopeleistä. Joukkue teki seitsemän maalia ja jokaisen viimeisteli eri pelaaja.

Lue lisää
GFT:lle täydet pisteet Joutsasta

GFT osoitti vahvaa peliä Sievissä lauantaina ja jatkoi sitä myös Joutsassa vieden ottelun selvin lukemin nimiinsä.