Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Astrit Kabashi jatkaa EPS:n riveissä

Astrit Kabashi kirjoitti viikonlopun aikana uuden sopimuksen tulevalle kaudelle. Miehellä on useita vuosia takana EPS:n edustusjoukkueessa, joten joukkueen ja seuran kehittymistä hän on päässyt seuraamaan aitiopaikalta.

- Joukkue ja seura ovat menneet paljon eteenpäin näinä vuosina. Joukkueen pelitapa on parantunut vuosivuodelta ja olemme saaneet hyviä uusia pelaajia matkan varrella, eli kilpailu pelipaikoista on kasvanut. On ollut myös hienoa, että nuoremmista ikäluokista on kuoriutunut pelaajia, jotka pärjäävät miesten tasolla ja lisäävät kilpailua pelipaikoista. Itse edustusjoukkue on muuttunut parempaan suuntaan huomattavasti, mutta myös koko seura on jatkanut kehitystä ja uusi seurailme on tästä hyvä esimerkki. Suuria muutoksia uskalletaan tehdä ja toimintaa kehitetään jatkuvasti.
       
Viime kausi oli monella tapaa kaksijakoinen.

- Viime vuosi alkoi loistavasti ja olimme pitkään kärkikahinoissa mukana. Se oli hyvä esimerkki siitä, että meillä on hyvät mahdollisuudet pärjätä kakkosessa ja taistella kärkipaikoista. Kauden loppua kohti pistesaldomme ei hirveästi kasvanut, mutta useat pelit olivat silti hyviä.

Talven aikana on harjoituksissa nähty poikkeuksellisen paljon uusia pelaajia ja sitä myöten myös huhut ovat lähteneet liikkeelle.

- Erittäin positiivinen asia. EPS ei kakkosen tasolla aina ole ollut se ensimmäinen vaihtoehto pelaajien ajatuksissa kun he etsivät uutta seuraa. Nyt on useampi pelaaja, jotka tänne haluavat tulla. Tämä taas kertoo siitä, että täällä tehdään asioita oikein ja pelaajat haluavat tulla tänne. Valmennusta arvostetaan ja taustat ovat tehneet hienoa työtä, joka houkuttelee myös pelaajia muista seuroista. Kilpailukykyinen joukkue jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet avaa monia ovia hyville uusille pelaajille.

Ensi kaudella EPS pelaa jälleen B-lohkossa.

Hienoja, tiukkoja pelejä tulossa. Muutama paikalliskamppailu sytyttää aina. Nyt oli myös muutama Tamperelainen joukkue lohkossa. Tampereella on aina kiva pelata ja bussimatkojen Uno pelit tuovat oman lisänsä matkoille.

EPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Espoon Palloseura - logo

Espoon Palloseura - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOtto Huuhtanen Honkaan

Otto Huuhtanen Honkaan

Hongan maalivahtiosasto vahvistuu nuorella ja lupaavalla torjujalla, kun Otto Huuhtanen siirtyy keltamustiin.

Lue lisää
Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot jatkaa Espoon Palloseurassa

Daniel Kepot on allekirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen Espoon Palloseuran kanssa. Useamman vuoden edustusjoukkuetta edustanut Dani lähtee tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä.

Lue lisää
Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Jasmin Leppioja vahvistaa Hongan hyökkäystä myös kaudella 2021

Leppiojalle tuleva kausi on kolmas Hongassa. Päättyneellä kaudella vastuuta tuli kahta vaille kaikissa Kansallisen Liigan otteluissa, yhteensä 790 minuuttia.

Lue lisää
Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Nasiru Banahene pitkään sopimukseen Hongan kanssa

Honka ja 20-vuotias ghanalainen laitapelaaja Nasiru Banahene ovat tehneet kolmen vuoden mittaisen sopimuksen. Banahene saapui viime kaudella Honkaan lainalle unkarilaisesta MTK Budapestista, ja nyt hän siirtyy keltamustiin pysyvästi.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää